COVID-19 (KORONA) - varnost in ukrepi pri nas

Spoštovani,

Varnost in ukrepi, ki smo jih sprejeli pri nas so na najvišjem nivoju:

1. Na vseh vhodnih vratih, hodnikih, v vseh prostorih in sanitarijah (wc) so nameščena na zid profesionalna stojala za medicinsko uporabo v katerih je dezinfekcijsko-razkuževalna raztopina. Takšnih stojal imamo 12, tako da so večkratno pokriti vsi prostori
  2. Na vhodnih vratih ob vstopu so nameščeni nosilci za škatle v katerih so medicinske zaščitne maske in medicinske zaščitne rokavice vseh velikosti (XS, S, M, L, XL). Maske in rokavice so brezplačne. Lahko jih zadržite ali jih ob izhodu odvržete v ločena koša za smeti (za maske in rokavice).
  3. V vseh delovnih prostorih so umivalniki ob katrih je nameščen profesionalni medicinski dozator z dezinfekcijskim milom, poleg je dozator za medicinsko razkužilo rok, ter podajalnik z higijenskimi papirnatimi brisačami.
  4. V vseh toaletih (wc) so ob umivalnikih nameščeni profesionalni medicinski dozatorji z dezinfekcijskim milom, poleg pa so dozatorji za medicinsko razkužilo rok, ter podajalniki z higijenskimi papirnatimi brisačami.
  5. V vseh toaletih (wc), ki so ločeni, moški in ženski za stranke, ter posebej ločeno za osebje, so dodatno nameščeni profesionalni medicinski dozatorji z posebno tekočino za razkuževanje toaletnih desk. Poleg njih so na zidu nad wc školjko nameščena držala za papirnate higijenske vložke za wc desko, ki jih daste po razkuževanju na wc desko predno se vsedete na njo. Prav tako so v vseh toalet (wc) prostorih koši za smeti in damske vložke ter tampone, ob katerih so nosilci za mini higijenske vrećke v kater date damsk vložke, tampone in vlažne dezinfekcijske brisačke.
  6. V taoletih (wc) je na voljo toaletni papir na držalu in vlažni higijenski robčki.
  7. Luč se v hodnikih in taletih (wc) prižiga in ugaša avtomatsko. Prav tako se avtomatsko prižiga in ugaša ventilacija.
  8. Zelo pomembno je, da imamo v vseh prostorih profesionalne medicinske Ozonizatorje zraka. Ozonizatorji so nameščeni, da delujejo le ponoči in tako da do zjutraj 99,99% razkužijo zrak v vseh prostorih in vse stvari-fizične predmete v prostorih. Ker plin Ozon razkuži 99,99% vse. Nato se zjutraj avtomatsko prižgejo rekuperatorji zraka z nano filtrom, ki zrak v prostoru 100% zamenjajo (ozon gre ven, svež zrak od odzunaj pa v prostor). Tako dobimo pred prihodom strank in osebja pogoje za delo, ki ustrezajo najvišjim medicinskim standardom.
  9. Pri nas uporabljamo za čiščenje le profesionalna medicinska EKOLOŠKA sredstva. Protokol (elaborat) za čiščenje vseh površin, ki se izvaja vsakodnevno nam je naredilo podjetje, ki se ukvarja z profesionalnim čišenjem medicinskih prostorov. Protokol (elaborat) visi na vpogled na zidu v hodniku.

Naredili smo maksimum, kar se je dalo narediti za varnost strank in osebja, ker želimo, da smo vsi varni in se tako tudi počutimo.

Želimo Vam varno in udobno bivanje v naših prostorih !