IMUNSKI GcMAF PROTOKOL za aktiviranje imunskih teles

PROTOKOL GcMAF - Gc Macrophage Activation Factor 

Spodaj podajamo članek in kratko raziskavo:
Napisala: BillSardi in Timothy Habel
Oktober 2008

Kratka razlaga ... kaj sploh je GcMAF in zakaj je pomemben pri boju z rakom...PREBERITE DO KONCA

...ob rojstvu dobimo prirojen IMUNSKI SISITEM. Iz popkovine telo dojenčka potegne pozitivno floro vase, prvo materino mleko (kolostrum) aktivira in zbudi IMUNSKI SISITEM. Problem nastane, ko se vmešajo zunanji faktorji ki porušijo naš imunski sisitem, ki nas čuva. To so lahko cepiva (če vsebujejo živo srebro in viruse ali težke kovine v zraku, vodi in hrani. Težke kovine preprečujejo vezavo vitamina D celicah, kar dolgoročno povzroča dve negativne stvari: vezavo D vitamina v celicah in blokado GcMAF. Posledično dolgoročno ostanemo ljudje brez enga dela imunskekga sistem, ki je zadolžen za uničevanje genetsko okvarjenih celic (tudi rakastih celic). Ta del imunskega telesa se imenuje Limfociti T in Makrofagi M1. Poenostavljeno rečeno, dolgoročno ostanemo brez dela imunskega sistem, ki nas čuva pred rakavimi celicami. Morate vedeti da ima vsako telo (zdravo in bolno telo) dbevno fazo nastanka rakastih celic. Nekaj tisoč do nekaj desettisoč rakastih celic nastane vsak v naših telesih, kot posledica napak celičnih delitev in celične obnove. Vendar naša antitelesa Limfociti T in Makrofagi M1 poskrbijo za njihovo uničenje na vsakodnevnem nivoju. Od tod tudi razlga, zakaj nekateri dobijo rak, drug pa ne. Zato, ker nekaterim Limfociti T in Makrofagi M1 delujeo slabše (so slabo aktivni). Tistim, ki je del imunskega sistema, ki je zadolžen za uničevanje gensko okvarjenih celic, slabši ali zataji, se dnevna faza rakastih celic počasi množi, na tistem mestu (organu), kjer je imunski sistem najslabši. Tako pride do nastanka obolenja raka. GcMAF je rešitev !!!  On je tista molekula, ki ponovno reaktivira, pretrese in postavi na noge Limfocite T in Makrofage M1, da začnejo ponovno uničevati rakaste celice, ki so se nakopičile v telesu. Sistem deluje kot rešitev za obolenje raka, ki je že nastalo, kakor tudi za preventivo da do razvoja raka ne pride. Pri celm procesu GcMAF-u pomaga sirup Salutosil, ki obnavlja prepustno steno črevesja (Leaky gut). Sirup posledično zaceli steno črevesja, s tem prepreči škodljivo pretakaje skozi črevesje in vzpostavi se ponovno ravnovesje med Makrofagi M1 in Makrofagi M2. To omogoči dvig Makrofagov M1, ki so bili pred tem v podrejenem položaju pred Makrofagi M2. Brez ponovnega resetiranja in aktiviranja IMUNSKEGA SISTEMA (Limfocitov T in Makrofagov M1) bo zmaga nad rakom na dolgoročno zelo težka. GcMAF je tisti ki nam to omogoča. Vnaša se kot svečke (analno), kapsule in napitek oralno. Protokol GcMAF traje približno 6 mesecev.

Morda sedaj razumete zakaj se obolenje raka v večini primerov dolgoročno vrača in ponavlja. Naj se zdravite z uradno medicino (kemoterapijo, obsevanjem,...) ali z alternativnimi protokoli, ki uničujejo rakaste celice, lahko s tem dosežete le trenutni učinek, ki zmanjša rakasto maso ali jo celo uniči dokončno. Vendar po kemoterapiji in obsevanju, vaše telo, ki je že tako bilo brez aktivnega dela imunskega sistema, za uničevanje rakastih celic (zato je do raka prišlo), dobi kot stranski učinek še udarec, ki še dodatno zmanjša delovanje celotnega dela imunskega sistema (kar lahko vsak obeli vidi na krvni sliki po kemoterapiji). Torej postanete še bolj ranjljivi za nevarnost, ki vam povzroča dnevna faza nastanka rakastih celic. To velja tudi ca alternativne načine uničevanja rakastih celic (intravenozni C vitamin + intravenozni B17 amigdalin). Pri njih je boljše to, da ne pri uničevanju rakastih celic ne uničujejo vašega imunskega sistema, vendar vaš imunski sistem zato ne bo nič bolj aktivnejši, oziroma ne boste zato nič bolj zaščiteni pred nastankom in razvojem dnevne rakaste faze. Zato je tako zelo pomemben GcMAF protokol, ki vam po katerikoli terpiji (medicinski ali alternativni) dejansko resetira in aktivira IMUNSKI SISTEM, ki vas bo od takrat naprej čuval in ščitil da ponovno ne zbolite za rakom. 

Zdravniki vam v večini primerov (če vi to želite) povejo statistiko uspešnosti zdravljenja z kemoterapijo in obsevanjem na časnovni dobi do 5 let. Ker se skoraj vse raziskave delajo namenoma do 5 let. Zato prosite vašega zdravnika, da vam pokaže podatke uspešnosti ozdravitve iz raziskav ki so delane nda 5 let. Če jih nima ali vam jih ne pokaže mu jih pokažite vi. Ena od največjih raziskav, ki je bila narejena v svetu je ameriško - avstralska raziskava na 220.000 obolelih za rakom, ki je bila narejena v Avstraliji in Ameriki med leti 1990 in 2004. Raziskava je primerjala obolele, ki so se zdravili samo z kemoterapijo in tiste, ki se niso zdravili z kemoterapijo, ter primerjala njihovo razliko v preživetju. Razlika v Avstraliji je bila 2,3%, v Ameriki pa 2,1%. Prevod objavljene raziskave v slovenščino lahko pogledate "SLO. TUKAJ", kakor tudi originalni članek v angleščini, tako da kliknete "ORG. ANGL. TUKAJ"

 

 

 

Spodaj podajamo članek, ki ga lahko najdete tudi sami na spletu:

KARCINOM OZDRAVLJEN ZA VEDNO!
Napisala: BillSardi in Timothy Habel
Oktober 2008
Stoodstotno ozdravi raka v celoti in ta se nikoli več ne vrne. Tako znanstveniki opišejo to najbolj efektivno zdravilo za zdravljenje raka, o katerem so kdaj pisali.
Injekcija, ki se jo daje enkrat tedensko in vsebuje samo stotino milijarde gramov nenevarnega glikoproteina (naravno pridelana molekula s komponento sladkorja in proteinov), aktivira človeški imunski sistem in zavedno ozdravi raka. Tako so pokazale raziskave pri pacientih obolelih za rakom dojke in debelega črevesja, ki so dokazale popolno remisijo (stanje odsotnosti bolezni) v dobi od 4 do 7 let. To glikoproteinsko zdravilo nima nobenih stranskih učinkov, toda trenutno ga noben zdravnik ne uporablja pri zdravljenju raka.
Normalni Gc protein (znan tudi kot protein, ki veže vitamin D), ki je bogat z glikoproteinom, ki se nahaja v serumu človeške krvi, postane molekularni sprožilec, ki aktivira makrofage in se spremeni v svojo aktivno obliko, ki jo imenujemo Gc aktivni faktor za makrofage (Gc-MAF). Gc protein se običajno aktivira med konverzijo v Gc-MAF s pomočjo B in T celic (narejenih iz kostnega mozga in timusa (prsne žleze) s celicami krvi).
Kot trdijo sami raziskovalci, celice raka ustvarjajo encim znan kot alfa-N-ancetilgalaktosaminidaza (bolj znan kot Nagalaza), ki popolnoma blokira konverzijo Gc proteina v Gc-MAF, kar preprečuje uničevanje rakavih celic s pomočjo makrofagov. Celice raka se z oslabitvijo človeškega imunskega sistema izogibajo možnosti njihovega odkritja in uničenja. To povečuje tudi podvrženost pacientov obolelih za rakom dza noveinfekciej in mnogi takrat obolijo za pnevmonijo ali drugimi infekcijami.
Injekcija minimalne količine Gc-MAF enkrat tedensko, s samo 100 nanogrami, aktivira makrofage in omogoča imunskemu sistemu, da nadaljuje »pregon« rakavih celic s pomočjo tolikšne energije, ki omogoča zdravljenje ljudi.
NobutoJamamoto, direktor Oddelka za imunologijo in molekularno biologijo raka na Inštitutu za terapijsko imunologijo Sokrat v Philadelphii v Pensilvaniji pravi, da je to »verjetno najmočnejši faktor za aktivacijo makrofagov, ki je kdaj odkrit«.

 

 

MAKROGAG UNIČUJE IN POŽIRA RAKAVE CELICE
Ko se proizvede zadostno količino aktivnih makrofagov, ni injekcija potrebna še cel naslednji teden, saj imajo mikrofagipolživljenjsko dobo približno šest dni. Po 16 do 22 tedenskih doziranjih Gc-MAF količina encimov Nagalaze pade na raven, ki je enaka pri zdravih ljudeh, kar služi kot dokaz, da je tumor v polnosti eliminiran. Zdravljenje je brez bolečinsko – uspelo je v 100% pri 16 pacientih z rakom dojke brez povratnih tumorjev v naslednjih 4 letih, kot navaja poročilo Mednarodnega časopisa o raku 15. januarja. (Mednarodni časopis o raku 2008, 15 januar, 122(2):461-7).
V drugem prav tako izjemnem poročilu dr. Jamamota in njegovih sodelavcev, objavljenega v naslednji julijski izdaji časopisa Imunoterapija raka, je terapija Gc-MAF popolnoma uničila tumorje pri osmih pacientih obolelih za rakom debelega črevesja, ki so že prestali operacijo, ampak so še vedno imeli rakave celice (metastaze). Po prejemu 32 do 50 tedenskih injekcij so »vsi bolniki s kolorektalnim karcinomom pokazali zdravo kontrolno raven aktivnosti Nagalaze v serumu, kar nakazuje na uničenje metastaznih rakavih celih« je navedeno v raziskavi. Učinek je trajal sedem let brez znakov povratka raka, kar se je spremljalo s kontrolo encimske aktivnosti ali CT skeniranjem, so povedali raziskovalci. (Imunologija in imunoterapija raka, tom 57, broj 7/jul 2008).
Članek je objavljen v elektronski izdaji tega časopisa, toda to izjemno poročilo do sedaj ni dobilo veliko medijskega prostora, kljub veliki pomembnosti.
Gc-MAF tretma raka se razvija prepočasi. Dr. Jamamoto je leta 1993 prvič opisal imuno terapijo. (Imunološki časopis, 1993, 151 (5); 2794-2802).
V podobnem eksperimentu na živalih, objavljenem leta 2003, so raziskovalci iz Nemčije, Japonske in ZDA sodelovali, da bi demonstrirali delovanje tumorja tako, da so po injekciji Gc-MAF v miši obolele za tumorjem ti tumorji popolnoma izginili. (Neoplazija, januar 2003; 5 (1), 32-40)
Dr. Jamamoto leta 1997 daje injekcijo Gc-MAF proteinov mišim s tumorjem z enakimi izjemnimi rezultati. Ena encimska injekcija je podvojila stopnjo preživetja pri miših, a samo štiri injekcije so povišale stopnjo preživetja za kar šestkrat. (Raziskovanje raka, 1997, 01. jun, 57 (11): 2187-2).
Dr. Jamamoto je poročal, da je vseh 52 pacientov obolelih za rakom, ki jih je preučeval, imelo povišano raven imuno-deaktivatorjev, alrfa-N-acetigalaktosaminidaze (Nagalaze), medtem ko so zdravi ljudje imeli zelo nizke ravni istega encima. (Raziskovanje raka, 1996, 15 jun, 56(12): 2827-31).
V začetku 1990-ih je dr. Jamamoto prvi opisal kako je človeški imunski sistem onesposobljen s strani encimov, ki se izločajo iz rakovih celic in vložil predlog za patent za to terapijo. (US Patent 5326749, jul, 1994, Raziskovanje raka, 1996, 15 jun; 56:2827-31).
Aktivirani Gc protein je uporabljen pri ljudeh v precej večjih dozah kot pri miših in ni imel stranskih učinkov. Izkazalo se je, da je ta aktivni faktor Gc makrofaga (Gc-MAF) učinkovit proti raznim rakom, skupaj z rakom dojke, prostate, želodca, jeter, pljuč, maternice, jajčnikov, možganov, glave/vrata in levkemije.
Čeprav je Gc-MAF tudi povezujoč protein vitamina D, za aktivacijo makrofagov ni potreben vitamin D.
Ne moremo pa trditi, da je zdravilo Gc-MAF za zdravljenje raka popolnoma neopazno. Reuters je objavil zgodbo o diagnostiki v januarju. Novica še vedno ni dobila vrhunske publicitete in prav tako ni v celoti razložena pomembnost odkritja, da je človeško telo sposobno uničiti raka po pravilni aktivaciji imunskega sistema.

 

 

Gc-MAF je naravni izdelek in ni patentiran, ker naravne sestavine iz narave ni možno patentirati. Ni dokazov o kakršnihkoli naporih za komercializacijo te terapije in njene uporabe v praksi. V kolikor bi takšen učinkovit način zdravljenja raka prišel v prakso, bi se prihodki zdravstvenih zavarovanj vseh onkoloških ordinacij in centrov za zdravljenje rakov v svetu verjetno znižali do take točke finančne insolventnosti, da bi na tisoče ljudi ostalo brez služb.
Nacionalni Inštitut za zdravljenje raka ocenjuje, da se v Ameriki za zdravljenje raka porabi približno 72 milijard dolarjev letno (2004). Letno se porabi okoli 55 milijard dolarjev za zdravila proti raku, čeprav nobeno zdravilo ni bistveno popravilo stopnje preživetja pacientov obolelih za rakom od začetka njihove uporabe. Če bi navaden pacient, ki je zbolel za rakom prestal terapijo od 30 Gc-MAF injekcij s stroškom od 150 $ po injekciji, bi to stalo približno med 4.500  in 25.000 dolarjev, brez obiskov zdravnikov in spremljajočih raziskav. Za primerjavo, cena zdravil proti karcinomu, ki so usmerjeni na gene, se gibljejo od 13.000 do 500.000 dolarjev letno, izzivajo pa le marginalne izboljšave pri preživetju (od nekaj tednov do nekaj mesecev). (Ciljna onkologija, april 2007, 2(2);113-19).
Do tega trenutka, Nacionalni inštitut za zdravljenje raka ne podaja nobene izjave o tem odkritju in ni dokazov, da bi se industrija za zdravljenje karcinoma v kratkem premaknila v smeri vpeljave te nenevarne terapije.
Dodatek: Njegov izumitelj poskuša patentirati eno verzijo zdravljenja, kako bi se jo uporabilo, čeprav ni dejanske potrebe po izboljševanju molekul Gc-MAF – povsem uspešno so ozdravljene štiri različne vrste raka brez dolgoročnih remisij in brez kakršnikoli stranskih učinkov. Medtem ko se Gc-MAF normalno proizvaja pri vsaki odrasli osebi, ne obstajajo načini za njegovo ločevanje od krvi in doziranje pacientom z maligniteto. Upajmo, da bodo nekoč doktorji napisali protokole o takšnem načinu zdravljenja in jih poslali na verifikacijo pristojnim institucijam, da bi se zdravljenje Gc-MAF lahko izvajalo na eksperimentalni ravni. Gc-MAF je molekula, ki se proizvaja po naravni poti in se je zato ne sme patentirati. Ta članek je napisan, da bi se pokazalo, da obstajajo dokazana zdravila proti karcinomom, ki pa se ne uporabljajo. Zanimivo je, da niti en onkolog ni zahteval informacije o Gc-MAF odkar je ta članek napisan, medtem ko so me z vprašanji o njem preplavili pacienti oboleli za rakom, njihove družine in nekaj zainteresiranih zdravnikov, ki pa niso specialisti za zdravljenje raka.


Bill Sardi
Bill Sardi živi v Kaliforniji in je znan avtor, predavatelj, govornik in zdravstveni raziskovalec. Je avtor mnogih knjig in novinarskih člankov. Lahko ga kontaktirate na BSardi@aol.com
Timothy Habel je biokemik iz Cincinnatija, ki je prvi usmeril pozornost javnosti na to odkritje in je na razpolago za konzultacije na temo biokemije.

 

 

 

Mi ne proizvajamo, ne prodajamo (in ne reklamiramo svečk in ostalih GcMAF proizvodov). Informiramo obolele osebe o člankih, raziskavah, ki so jih objavile državne klinike na Japonskem, privatne onkološke klinike po svetu ter v Sloveniji (članek o GcMAF-u v revijah. Proizvajajo jih na Japonskem, v Rusiji, v Nemčiji, Švici in na Švedskem.

 

GcMAF - S6 svečke nove generacije  (suppositories) 180 svečk (2 x močnejša koncentracija GcMAF-a) z dodatkom naravnega klorofila za 6 mesecev / se giblje na trgu po svetu med cca 3.500 eur in 15.000 eur. Odvisno od proizvajalca, vsebnosti in koncentracije Gc proteina.

  

 

GcMAF kapsule (Gc Immuno Forte nemškega proizvajalca). Uvažajo jih v Slovenijo.            

 
 

Preberite več o GcMAF svečkah TUKAJ  http://cansave.org/acs-anti-cancer-svecke.html

 

- GcMAF napitek, ki si ga lahko vsakodnevno pripravljate sami. Napitek ni dovolj močan ko se borite proti raku. Za to potrebujete koncentrirane kapsule in svečke. Lahko pa vam pomaga pri preventivi pred rakom in večini ostalih oboljenj, kakor tudi pomoč pri izvajanju protokola GcMAF.  Recepturo za pripravo napitka lahko dobite z klikom "TUKAJ"

 

Nabava ekološkega kozjega, ovčjega in kravjega kolostruma: https://www.swissbiocolostrum.com/index.php?lang=en​

 

Prav tako obstaja na spletu receptura kako si lahko sami naredite GcMAF svečke. Vendar si članke o tem predhodno temeljito preberite in ocenite ali imate tehnične pogoje da jih izdelate sami. Ker je za izdelavo 180 svečk (protokol 6 mesecev) potrebno cca 800 litrov ekološkega mleka, 2 do 3 kg ekoloških gobic za izdelavo kefirja iz mleka, ter cca 1,2 kg probiotične ekološke kulture pozitivnih bakterij (probiotikov). Izdelava mora biti v stabilni temperaturi med 2 in 15 stopinj, hraniti in transportirati pa jih je potrebno STROGO med 2 in 8 stopinj. Če se zgodi odstopanje od te temperature lahko pride do predčasne aktivacije Gc proteina in posledica bo da se bo pojavila plesen (ki sicer ni strupena, vendar je proizvod manj efikasen).

 

Zdravljenje z Gc proteinom oz. GcMAF terapijo izvaja v svetu že več kot 50 klinik (Japonska, Rusija, Nemčija, Švica, ZDA, Kanada, Avstralija,...) Informacije dobite na spletu. Slaba stran zdravljenja (kljub temu da je dokaj uspešno) je visoka cena. Naprimer na Japonskih klinikah, ki so izvirne, saj od tam izhaja ta terapija košta med 40.000 in 250.000 eur, odvisno od stadija bolezni in časa zdravljenja (bivanja pri njih).

Naslov klinike na Japonskem je:   https://www.saisei-mirai.or.jp/en/

 

Točne informacije kako izvajajo protokol GcMAF na klinikav v tujini, ter kako ga lahko sami izvajate kot podporno dodatno, dobite pri nas v centru CanSAVE na individualnem terminu.

Protokol GcMAF je ključnega pomena za vaš Imunski sistem. Ga reaktivira, tako se telo ponovno začne samo boriti proti rakastim celicam.

 

 

 

 

Kaj je Gc MAF – Od regulacije do modulacije

 

Gc MAF (tudi VDBP ali GC Globulin) je naravna molekula - beljakovina, ki nastaja v vsakem zdravem telesu v presnovnem procesu vitamina D in igra ključno vlogo v kompleksnem mehanizmu imunskega sistema. 

V določenih primerih je nastajanje naravne molekule Gc MAF v telesu, iz več različnih razlogov (npr. nepravilno razvit imunski sistem, pomanjkanje določenih mikrohranil, travmatski stres, prisotnost virusov ali rakavih celic, itn.) onemogočeno. Že v 90-ih letih je bilo odkrito, da molekulo Gc MAF lahko vnesemo v telo, kjer bo zopet pričela uspešno opravljati svojo funkcijo.

 

V zadnjih 20-ih letih je Gc MAF predmet intenzivnih raziskav, predvsem z vidika terapevtske vloge pri rakavih obolenjih, avtoimunskih bolezni, virusnih obolenjih in nevrodegenerativnih bolezni. 

 

Prva recenzirana objava na tematiko Gc MAF sega v leto 1994 (J. Immunol. 1994 May, 15; 152(10):5100-7), v kateri je raziskovalna skupina pod vodstvom dr. Yamamoto dokazala, da molekula Gc MAF aktivira makrofage (od tod ime: GC-Protein-derived Macrophage Activation Factor), ključne celice imunskega sistema. Zato je bil Gc MAF v prvi vrsti obravnavan kot močan notranji regulator imunskega sistema v primerih imunosupresije in se je najprej uporabljal za zdravljenje oseb okuženih z virusom HIV.

 

 

Makrofagi

 

Makrofagi (gr. macros - velik, phageîn - požirati) so največje celice imunskega sistema, ki v sebi nosijo naš celovit genetski zapis in imajo kapaciteto sintetizirati več deset tisoč različnih kemikalij, s katerimi se borijo za homeostazo in zdravje. Delujejo kot varuhi in čistilci, ki prepoznajo in nevtralizirajo tako celice okužene z virusi in bakterijami, kot celice za rakavimi spremembami. Najdemo jih v vseh tkivih, največ se jih nahaja na mestih poškodb ali območjih z večjo verjetnostjo okužb (npr. dihala) in drugih težav. Obenem so makrofagi tudi izredno pomemben element v komunikaciji med prirojenim in pridobljenim imunskim sistemom.

 

Glavnina makrofagov v telesu je v neaktivni obliki in delujejo le v obsegu rednega dnevnega delovanja. Kadar v telesu pride do kritične situacije jih aktivira molekula Gc MAF, s čimer se njihova aktivnost pospeši za 30-krat! Če primer prenesemo na avtomobil – bi nenadoma pospešili iz 5 km/h na 150 km/h.

 

Z aktivacijo makrofagov se sproži kaskadna reakcija, ki aktivira celoten imunski sistem.

 

Encim nagalaza

Naše telo je izredno inteligentno, a tudi virusov in rakavih celic ne gre podcenjevati! Ti izločajo poseben encim alpha-N-acetylgalactosaminidase (na kratko Nagalaza), ki v telesu blokira nastajanje naravne molekule Gc MAF na osi vitamina D in s tem prepreči aktivacijo makrofagov. Na ta način je imunski sistem dobesedno potisnjen v kot in ustvarjeno je idealno okolje, tako za razrast rakavih celic in razširjanje virusnih obolenj, kot razvoj različnih drugih bolezni.

 

Sprva je bilo mišljeno, da je molekula Gc MAF samo prevodnik v prirojenem delu imunskega sistema in izjemen stimulator makrofagov ter da je terapevtski učinek molekule Gc MAF vezan samo na aktivacijo makrofagov, ki napadajo in uničujejo rakave celice (Nutrints. 2013 Jul 8;5(7):2577-89). Številne nadaljnje raziskave so pokazale bistveno širšo vlogo.

 

V letu 2002 so na Medicinski fakulteti univerze v Nagaski na Japonskem objavili dokument v katerem so opisali inhibicijsko delovanje Gc MAF molekule na angiogenezo (J Natl Cancer Inst. 2002 Sep 4; 94(17):1211-9). Angiogeneza je fiziološki proces nastajanja novih krvnih žilic, ki tumorskim tvorbam dovajajo kri in potrebna hranila za rast in metastaziranje. Za Gc MAF je bilo torej dokazano, da preprečuje angiogenezo in s tem ustavlja dovod hranil v tumorske tvorbe (Cancer Immunol Immunother. 2011 Apr;60(4)479-85).

 

Na Univerzi Lexington, Kentucky, ZDA so leta 2010 predstavili, kako Gc MAF direktno zavre proliferacijo in visok potencial metastaziranja rakavih celic na primeru tumorja na prostati (PLoS One. 2010 Oct 18;5(10):el13428). Manj kot leto za tem, je bil enak učinek dokazan tudi na rakavih celicah tumorja na prsih, kjer je bilo obenem tudi dokazano, da se spremeni neoplastičen fenotip; z drugimi besedami rakave celice zdravljene z Gc MAF so postale zopet normalne (Anicancer Res. 2012 Jan;32(1):45.52).  

 

Na osnovi omenjenih recenziranih znanstvenih člankov lahko povzamemo, da ima molekula Gc MAF več nivojev delovanja, ki lahko pripomorejo k uspešni terapiji v primerih rakavih obolenj:

 

 1. Stimulira makrofage, ki napadejo in uničijo rakave celice,
 2. Zavira tumorsko angiogenezo, s čimer zavira rast tumorjev,
 3. Direktno zavira proliferacijo rakavih celic in njihov potencial za metastaziranje in spreobrača rakave celice nazaj v zdrave celice.

 

Delovanje molekule Gc MAF je kompleksno in bistveno širše od le nekaj opisanih učinkov v tem prispevku. Do danes poznamo že preko 20 potrjenih učinkov, med katerimi so tudi:

 • modulacija in znižanje vnetnih mediatorjev,
 • zniževanje onkogenov,  
 • povečanje števila celic naravnih ubijalk,
 • povečanje nevronskih aktivnosti,
 • indukcija tvorjenja sinaptičnih povezav,
 • povečanje presnove v živčnih celicah,
 • zniževanje nitrozativnega stresa,
 • zniževanje nivoja encima nagalaza,
 • zmanjševanje toksičnega učinka težkih kovin.

 

Molekula Gc MAF je izjemnega pomena za optimalno delovanje imunskega sistema in celovito razumevanje spektra njenega delovanja je še vedno predmet številnih raziskav. Že dokazana učinkovanja jo uvrščajo med najobetavnejša dopolnila tako v splošni preventivi, kot podporni terapiji pri številnih zdravstvenih težavah, predvsem rakavih obolenjih, srčno-žilnih obolenjih, avtoimunskih boleznih in nevrodegenerativnih boleznih.

 

Do nedavnega je bila možnost terapije z molekulo Gc MAF omogočena le ožjemu krogu ljudi, predvsem na zasebnih klinikah v obliki izvlečkov iz seruma, ki so predstavljali Gc MAF generacije 1 in 2. Po letu 2010 so znanstveniki razvili možnost za razvoj bio-identične molekule Gc MAF iz naravnih sestavin, kot je kravji kolostrum in določena mikrohranila. Beljakovine se v procesu fermentacije razdrobijo na peptide, ki s pomočjo drugih mikrohranil tvorijo naravno, telesu identično molekulo Gc MAF. Te pripravke danes poznamo pod imenom Gc MAF 3. generacije. Razlike med njimi so večje ali manjše, pri čemer gre pozornost položiti predvsem na kakovost izdelka in dejansko absorpcijo, ki je zagotovljena izključno v oblikah z enterično zaščitenimi kapsulami ali rektalnimi svečkami.  

 

 

Viri:

 

Yamamoto N, Naraparaju VR, Moore M, Brent LH: Deglycosylation of serum vitamin D3-binding protein by alpha-N-acetylgalactosaminidase detected in the plasma of patients with systemic lupus erythematosus. Clin Immunol Immunopathol. 1997, 82 (3): 290-298. 10.1006/clin.1996.4320.

 

Pacini S, Morucci G, Punzi T, Gulisano M, Ruggiero M: Gc protein-derived macrophage-activating factor (Gc MAF) stimulates cAMP formation in human mononuclear cells and inhibits angiogenesis in chick embryo chorionallantoic membrane assay. Cancer Immunol Immunother. 2011, 60 (4): 479-485. 10.1007/s00262-010-0953-7.

 

Kanda S, Mochizuki Y, Miyata Y, Kanetake H, Yamamoto N: Effects of vitamin D (3)-binding protein-derived macrophage activating factor (Gc MAF) on angiogenesis. J Natl Cancer Inst. 2002, 94 (17): 1311-1319. 10.1093/jnci/94.17.1311.

 

Pacini S, Morucci G, Punzi T, Gulisano M, Ruggiero M, Amato M, Aterini S: Effect of paricalcitol and Gc MAF on angiogenesis and human peripheral blood mononuclear cell proliferation and signaling. J Nephrol. 2012, 25 (4): 577-581. 10.5301/jn.5000035.

 

Yamamoto N, Naraparaju VR, Asbell SO: Deglycosylation of serum vitamin D3-binding protein leads to immunosuppression in cancer patients. Cancer Res. 1996, 56 (12): 2827-2831.

 

 

Zakaj ne bi enostavno preskočili operacije, sevanja in kemoterapije in ne bi uporabljali le GcMAF?

Nekateri pacienti oboleli za rakom, v upanju, da se bodo izognili kirurškim posegom,sevanju in kemoterapijam, sprejemajo le uporabo GcMAF terapije pri svojem zdravljenju. Če GcMAF deluje, zakaj bi se sploh ukvarjali z ogabnimi posegi?

Ne hitite z odločitvijo. Za večino bolnikov z rakom bi to bila zelo slaba poteza. Tukaj je zakaj: GcMAF deluje bolj efektivno na manjše tumorje. Ne glede na pomanjkljivosti »velike trojice«, vsi zmanjšujejo težo tumorja. Osnovna ideja pri tem je, da aktivirani makrofagi »požrejo« celice raka, toda kot pri kosilu – manj kot imate na krožniku, hitreje in lažje boste končali obrok. Tako kot obstaja zgornja meja količine hrane, ki jo lahko pojeste, tako obstaja tudi meja pri velikosti tumorja, ki jo tudi najbolj agresivni makrofagi lahko uklonijo.

Premislite o naslednjem: večja kot je umazanija, večjo gobico boste potrebovali. Enako velja pri raku. Operacija, sevanje in kemoterapija zmanjšujejo velikost tumorja in/ali metastaze (to imenujemo »debulkin«). Manjši tumorji so lažja tarča za GcMAF-ove aktivirane makrofage kajti imajo manjše število rakavih celih in je njihova obremenitev manjša. Pacienti, ki sanjarijo o hitrem, enostavnem in lahkem zdravljenju morajo vedeti naslednje: izmikanje priporočenim konvencionalnim tretmajem za zdravljenje raka, ni najbolj pametna poteza. Uporaba GcMAF metode pri manjših tumorji, ki so že operirani in pri pacientu, ki je že opravil kemoterapijo, lahko naredi razliko med tem ali je bolezen ozdravljena ali ne.

Še en napačen način razmišljanja je tudi ta: »Lahko poskusim samo GcMAF in če ne uspe, lahko naredim operacijo, kemoterapijo in/ali sevanje.« Tak pristop je nesmiseln, saj s čakanjem lahko rak zraste do take velikosti, ob kateri pot nazaj ni več možna. Spet, najboljše je začeti z »debulk« strategijo.

Dr. Jamamotoje prvi združil vse metode (debulkedfirst)

Ni slučajno, da se je dr. Jamamoto odločil omejiti svojo revolucionarno raziskavo na paciente obolele za rakom, ki so pred kratkim opravili optimalne »debulking« postopke. Vsak pacient z rakom na dojki, prostati in kolorektalnim karcinomom, ki je dobil GcMAF metodo je pred kratkim končal postopek zdravljenja. Narejena je operacija, sevanje in/ali kemoterapija (v katerikoli kombinaciji predvideni za določenega pacienta). Glede na to, da so ti pacienti še vedno imeli povišano količino nagalaze, je vedel, da imajo metastaze. Konvencionalni način zdravljenja jih ni ozdravil. Kakorkoli že, pacienti so že opravili z »debulk« metodo, kar je naredilo razliko pri učinkovitosti GcMAF metode. Jamamoto je tako dokazal, da kombinacija glavnih »debulking« načinov zdravljena skupaj z GcMAF metodo lahko 100% ozdravi bolnika v zgodnji fazi metastaze raka, pri katerem konvencionalni način zdravljena ni uspel.Če biJamamoto izbral te paciente (v smislu vrste in stopnje karcinoma) in uporabil GcMAF metodo pred konvencionalnim načinom zdravljenja, zagotovo ne bi imel toliko uspeha. Če bi čakal mesece ali leta, da se ti tumorji pri neozdravljenih ljudeh zopet vrnejo (kot pri »re-bulk«), bi bil odstotek ozdravljenih manjši. »Debulking« pomaga, pomembno pa je doziranje v procesu zdravljenja in ne izogibanje ali prestavljanje v upanju, da bo GcMAF metoda sama naredila delo. Tisti, ki gre po teh poteh riskira možnost za ozdravitvijo, ki jo ponuja »debulking« terapija v kombinaciji z GcMAF metodo.

Zmanjšanje virusne »obremenitve« pri HIV-u

Zgoraj navedena logika se nanaša tudi na HIV. Uporaba pravilnih kombinacij zdravil za zmanjševanje viralne obremenitve pri HIV-u bo povzročilo veliko začetno prednost pri GcMAF metodi. To pomeni sposobnost »uničevanja« preostalih virusov, kar lahko naredi bistveno razliko pri zdravljenju in bolezni, pri življenju oz. smrti. (Ker inhibicija proteaze lahko vpliva na efektivnost GcMAF terapije, bo verjetno potrebno prekiniti vnos inhibitorja proteaze v času GcMAF terapije. HIV pacienti se bodo, od trenutka, ko bodo začeli z GcMAF terapijo, morali o tem posvetovati z zdravnikom.)

Izjema v primeru »debulkinga«; karcinom je v zgodnji fazi in je premajhen, da bi se ga opazilo

V najbolj zgodnjih fazah raka, ko je masa še vedno zelo majhna (<5mm), ni osnove, da se zahteva »debulk«. Če pacient ve, da se zaradi povišane količine nagalaze pojavlja rak, ampak ni dovolj velik, da se ga vidi na posnetku in testi lokalizacije kot pozitivnega PSA (prostate), BrCA1 ali 2 (dojke) ali CA-125 (jajčnika) ne prikazujejo kje se nahaja, takrat bi uporaba samo GcMAG terapije bila uporabna. Če s časom količina nagalaze (ali AMAS-a) pade na normalno količino, lahko sklepamo, da je rak »uničen v začetku« oz. ozdravljen preden je postal dovolj velik, da se ga vidi na posnetkih. Če bi sam imel tumor, ki ga lahko vidim na posnetki, bi želel, da ga odstrani kirurg. Uporabil bi tudi GcMAF (v kolikor bi bila ta možnost na voljo), v primeru, ko kirurg ne odstrani vsega.

Glede na to, da testiranje količine nagalaze še vedno ni dostopno, njegova uporaba za odkritje raka ostaja čisto teoretska. Medtem pa se testiranje AMAS-a lahko uporabi za odkrivanje zgodnjih faz raka in spremljanje terapij raka.

»Kako ga lahko zdravim, če ga ne morem videti?«

Nekatere zdravnike moti dejstvo, da morajo zdraviti »nevidno« bolezen, ki nima simptomov, je brez fizičnih znakov in je ni videti niti na najsodobnejših posnetkih. Ti predstavniki stare šole so še vedno neodločni kako naj zdravijo paciente, če jim ne morejo postaviti diagnoze s pomočjo inštrumentov, ki jih najbolje razumejo. Ne skrbite, to je zastarela, pozabljena vrsta, ki v času molekularne in genetske medicine počasi izginja.

Biokemično testiranje izjemno pomaga v diagnostiki najzgodnejših znakov mnogih bolezni. Moja knjiga »Kako prelisičiti prvorazrednega morilca« (http://www.renewalresearch.com/tnok/TNOK-text.pdf  kot tudi drsnice na http://www.renewalresearch.com/tnok/TNOK.pdf) razlagajo, kako uporabiti molekularne markerje, da bi se ugotovilo in izognilo riziku od srčne ali možganske kapi. Zdaj imamo, s pomočjo testiranja količine nagalaze, orodje za zelo zgodnje odkrivanje raka, drugorazrednega morilca.

Z uporabo najsodobnejših biokemičnih markerjev omogoča sistem molekularne medicine za zgodnje opozarjanje zgodnejšo diagnostiko kot do sedaj. Če na začetku ugotovi bolezen v razvoju, se jo običajno ozdravi s pomočjo netoksičnihprehrambenih zdravil (pravilnim prehranjevanjem, fitonutrienti, zelenjavo, vitamini, minerali, aminokislinami, esencialnimi maščobnimi kislinami, hormoni, encimi in homeopatskimi zdravili). Ko pa enkrat bolezen napreduje do srčnega zastoja ali velikega tumorja, zdravljenje postaja bistveno težje, naravna zdravila so redkejša opcija in zahteva za zdravili se povečuje.

Za konec še moj brezplačni nasvet vsem zdravnikom, ki nasprotujejo identifikaciji in zdravljenju najzgodnejših znakov bolezni: študirajte molekularno biologijo in naravne metode zdravljenja. Dobre stvari se bodo zgodile!

 

 

Protokoli zdravljenja

 

Če ste pacient, ki uporablja GcMAF, pri nas vedno lahko najdete najnovejše informacije.

 

Pomembno je, da veste, da smo znanstveniki in ne zdravniki. Mi vam ne predlagamo, da prenehate katerikoli način zdravljena, ki vam lahko reši življenje. V koliko imate natančno določeno terapijo, se prvo posvetujte z lastnim zdravnikom specialistom in zahtevajte poročila o napredku zdravljenja preden se odločite za katerokoli spremembo v načinu zdravljenja.

 

V skladu z 68. členom Britanskega GMC GoodPrescription vodnika, zdravnik lahko uporabi način zdravljenja po lastni presoji. Vi pa imate zakonsko pravico, da izberete svoj način zdravljenja – Helsinška deklaracija (1975). V kolikor imate raka s tumorji, so doze za hišno uporabo naslednje:

 

1. V prvi fazi, standardna doza znaša 0,25 GcMAF dvakrat tedensko, v drugi fazi tri doze tedensko, tretja faza pet doz tedensko, v četrti ali kasnejši fazi pa cel mililiter petkrat tedensko.

2. Najmanj 10.000 internacionalnih enot vitamina D3 dnevno, 100 mikrogramov K2 in 400 mg magnezijevega citrata.

3. Ne konzumirati sladkorja ali ogljikovih hidratov (torej brez žitaric, kruha itd.), ki pitajo raka.

4. Jejte zelenjavo, ribo in belo meso.

5. Če vam teža pade pod idealno telesno maso glede na vašo višino, kupite BranchChainAminoAcids (BCAA) v katerikoli prodajalni vitaminov, ali še bolje, MasterAminoAcidPattern. V kolikor je doza nebulizirana od 0,5 ml do 1,0 ml na dan v 5 ml fizioliškeotopine.

 

V kolikor ob vsem tem uporabljate še veliko drugih zdravil, s tem zmanjšujete možnost za ozdravitev. Več je manj.

 

Ne prekinjajte uporabe GcMAF tudi do 8 tednov po tem, ko skener pokaže, da nimate več raka oz. do 8 tednov po tem, ko se vam količina nagalaze spusti pod 0,65.

 

GcMAF je običajno uspešen v končni,četrti fazi raka pankreasa. V začetni fazi pa je potrebna doza od 1 ml dnevno. Kemoterapija lahko poslabša kri in imunski sitem do te mere, da terapija ne uspe.

 

Izogibajte se petim glavnim povzročiteljev raka:

 1. Preveč sladkorja
 2. Pomanjkanje vitamina D3
 3. Slaba prehrana s pomanjkanjem aminokislin in s sledmi metalov
 4. Pomanjkanje kisika in fizičnih aktivnosti
 5. Težkih stresnih situacij.

 

Doziranje

 

Od odkritja GcMAF-a leta 1990 do leta 2013 se priporoča 0,25 ml GcMAF tedensko, ker se je mislilo, da GcMAF le obnavlja imunski sistem in aktivira mikrofage, kjer je polživljenjska doba 6 dni. Leta 2016 smo naredili laboratorijske preiskave in objavili znanstvena dela (poglejte »Znanost« tukaj), v katerih je odkritih še vrsto načinov kako GcMAF napada raka. Tukaj so trije izjemni načini za zdravljenje raka na možganih in dva za celične rake. Oni imajopolživljensko dobo od 3 dni. Z uporabo povratnih informacij, ki smo jih zbirali v obdobju štirih let, smo ponovno začeli delati na prilagajanju doziranja. Torej, za raka trenutno predlagamo najmanj dve dozi od 0,25 ml tedensko, kar je dovolj za tiste, ki na tretma dobro reagirajo. V naših zdravstvenih centrih naši zdravniki dajo največ 0,2 ml, torej eno stekleničko dnevno v trajanju samo dveh dni, kajti telo ne zmore prenašati preostanka karcinoma na takem nivoju. Največ kar dajemo brez prekinitev je 1ml na dan.

 

V kolikor zdravite infekcijo ali nahod, dajte dozo od samo 0,25 – 0,5 ml. Simptomi lahko izginejo v roku 36 ur. V kolikor ga uporabljate vsakodnevno, bo vaš imunski sistem močan, proizvajalbo sluz in prikazoval simptome še dolgo po prenehanju nahoda.

 

Izogibanje sladkorju

 

Ne uporabljajte: sladkor, ki hrani raka, ogljikove hidrate, ki se pretvarjajo v sladkor, zrna fižola in krompir, ki prav tako vsebujejo lektine in strupe, ki izzivajo raka – pšenica je najslabša. Izogibajte se sojinemu mleku, ki blokira absorbcijo metala v sledeh.

 

Nekatera sladila so škodljiva tudi na druge načine – aspartam slabi vaš imunski sistem; celo splenda je organsko združen klor podoben DDT-ju – poglejte: http://www.wnho.net/splenda_chlorocarbon.htm

 

Zdi se, da je najbolj naravno zeliščno sladilo Xylitol ali Stevia, katerim se dodaja relativno neškodljiv maltodekstrin za supermarkete. Naslednji po kvaliteti je saharin.

 

Rak v 4. fazi

 

GcMAF napada raka na šest načinov: štiri direktne, kjer je polživljenjska doba tri dni. Torej, najbolj pomembno je povečati dozo GcMAF in jo uporabljati na različnih delih telesa najmanj dvakrat tedensko. Kot aktivatorji makrofagov, polživljenjsko dobo ima 5 dni (polživljenjska doba makrofaga je 6 dni). Teh 5 napadov začnejo v roku parih minut. Lahko opazite povečanje aktivnosti vranice na skenerju. Pri šestem napadu, GcMAF dokončno obnovi imunski sistem v treh tednih. Četrti napad je po mnenju zdravnikov najboljši.

V Evropi obstajajo dnevni centri za zdravljenje, v katerih zdravniki uporabljajo ultrazvok, da bi natančno izmerili tumorje in aplicirali GcMAF na pravo mesto v razmakih od enega tedna ali več. Merjenje se ponovno naredi en teden kasneje in v povprečju enega tedna prihaja do zmanjšanja za 25%.

 

V kolikor lahko operirate tumorsko maso, da bi jo zmanjšali, to vsekakor storite, toda uporabljajte GcMAF vsaj tri tedne pred operacijo in osem tednov po operaciji, da bi vaš imunski sistem lahko onemogočil posledice izzvane z rakovimi celicami, ki se sproščajo ob operaciji. Potem pa uporabljajte GcMAF 8 tednov po tem, ko skener pokaže, da so tumorji izginili ali ko se količina nagalaze spusti pod 0,65.

 

 

 

Dodatni viri informacij:

 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed (GC MAF, GC, Vitamin D binding protein in gene database)

 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Gc MAF+Cancer

 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=GcMAF

 

https://www.youtube.com/watch?v=oPv2tFEN5ss

 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=GcMAF

 

https://www.youtube.com/watch?v=jnFATCglZj8

http://www.naturalnews.com/050582_nagalase_GcMAF_cancer_industry_profits.html

 

Konferenca o GcMAF-u v Moskvi:

https://www.youtube.com/watch?v=c2xLq8VQ6mA

https://www.youtube.com/watch?v=TMrKmNbxwwA

 

Spodaj si poglejte originalni članek kako farmacevtski lobiji preko državnih organov spretno lovijo in zapirajo proizvajalce GcMAF-a. Verjemite, da jih nebi lovili, če GcMAF terapija nebi resnično delovala. 

http://guernseypress.com/news/2017/02/23/law-enforcement-raid-offices-of-gcmaf-firm/​

 

http://yournewswire.com/holistic-author-big-pharma-dead/

p>kk

 

Lastnik in urednik spletne strani www.cansave.org ter odgovorna pravna oseba za vsebine spletne strani www.cansave.org je mednarodno društvo LIORA - Novi SadDruštvo LIORA - Novi Sad se ne ukvarja z prodajo. Ne prodaja niti reklamira ničesar. Ukvarja se izključno samo z informiranjem obolelih in nudi pomoč obolelim.