TUKAJ SE LAHKO NAROČITE NA VAŠ INDIVIDUALNI TERMIN PRI NAS

 

 

Individualni termin je potrebno

rezervirati po telefonu 051 702 500

 

 


 


Na vašem individualnem terminu se pogovorimo z vami, (po želji tudi z družinskimi člani) in skupaj predelamo dosedanje dogodke in trenutno stanje

 

 

 

DOVOLJENA TESTIRANJA, KI JIH OPRAVIMO:

•    Testiramo Vas z OligoScan aparatom /SO Check na prisotnost teških kovin, vitaminov in mineralov v celicah (na celičnem nivoju), ne v krvi. 

•    Z neinvazivnim spektrometrom Laser Analyzer opravimo testiranje, ki analizira kvaliteto eritrocitov in prenos kisika po telesu (do celic in v celice). Tu vidimo koliko kisika sploh lahko prenašajo eritrociti.

•    Vas informiramo in vam obrazložimo kakšni PROTOKOLI obstajajo v vrhunskih zasebnih centrih in klinikah po svetu, ter vas naućimo kako se lahko izvajajo doma. Oborožimo vas z informacijami, znanjem in izkušnjami, ki jih ima vrhunsko osebje zasebnih centrov in zasebnih klinik za zdravljenje raka po svetu (z katerimi aktivno sodelujemo). To Vam bo pomagalo, da se boste lažje odločali v bodočnosti in si pomagali na poti borbe z rakom.

 

 

Vse metode testiranj so neinvazivne in ne potrebujejo vdora v telo !
  
Individualni termin z testiranjem traja približno 2 do 3 ure

Cena: od 120 eur

 

 

Priporočamo, da si preberete nekatera mnenja in izkušnje obolelih, ki so bili pri nas. Nahajajo se v levem meniju v rubriki "TUKAJ LAHKO PREBERETE IZKUŠNJE OBOLELIH, KI SO BILI PRI NAS"

 

 

 

•    SPREMLJANJE, KONTROLE in POMOČ PRI IZVAJANJU PROTOKOLOV:

V nadaljnih mesecih Vam stojimo na razpolago kot pomoč pri izvajanju protokolov. Vse kar vas zanima, vsa vprašanja ali če želite pomoč, nam lahko napišete na e-mail naslov:   center.dozd3@gmail.com   ali nas pokličete na telefon 051 702 500 

Cena ponovnega obiska: 60 eur / trajanje 1h.

 

 

 

 

 

 

Vse zgoraj navedene cene že vključujejo DDV.    
 
Otroci do 18-tega leta oziroma starši (skrbniki) imajo vedno brezplačno storitev informiranja, izobraževanja in predstavitev PROTOKOLOV.