Tukaj se lahko naročite na vaš individualni termin pri nas

Tukaj se lahko naročite na vaš individualni termin pri nas


Vaš individualni termin je potrebno rezervirati po telefonu 051 702 500

 

Na vašem individualnem terminu Vam razložimo način in program našega dela in pomoči obolelim. Pogovorimo se (po želji tudi z družinskimi člani) in skupaj predelamo dosedanje dogodke in trenutno stanje.

 

DOVOLJENA TESTIRANJA, KI JIH NA VAŠO ŽELJO LAHKO OPRAVIMO:

  • Testiramo Vas z Zell Screaning aparatom na prisotnost teških kovin in mineralov v celicah (na celičnem nivoju), ne v krvi. 
  • Z neinvazivnim spektrometrom Laser Analyzer opravimo testiranje, ki analizira kvaliteto eritrocitov in prenos kisika po telesu (do celic in v celice). Tu vidimo koliko kisika sploh lahko prenašajo eritrociti.
  • Z DIGITALNO BIOREZONACO - 9D ANALIZERJEM pogledamo energetsko prehodnost po meridijanih, rezoniranje organov, ter signalne poškode med organi in deli možganov, ki so zadolženi za vsak organ.  
  • Vas informiramo in vam obrazložimo kakšni PROTOKOLI obstajajo v vrhunskih zasebnih centrih in klinikah po svetu, ter vas naućimo kako se lahko izvajajo doma. Oborožimo vas z informacijami, znanjem in izkušnjami, ki jih ima vrhunsko osebje zasebnih centrov in zasebnih klinik za zdravljenje raka po svetu (z katerimi aktivno sodelujemo). To Vam bo pomagalo, da se boste lažje odločali v bodočnosti in si pomagali na poti borbe z rakom.

Vse metode testiranj so neinvazivne in ne potrebujejo vdora v telo !

 Individualni termin z testiranjem traja približno 2 ure

Cena: Od 1. januarja 2024 BREZPLAČNO 

 

VSAK NASLEDNJI (1h obisk - termin) in POMOČ PRI IZVAJANJU PROTOKOLOV:

V nadaljnih mesecih Vam stojimo na razpolago kot pomoč pri izvajanju protokolov. Vse kar vas zanima, vsa vprašanja ali če želite pomoč, nam lahko napišete na e-mail naslov: center.dozd3@gmail.com ali nas pokličete na telefon 051 702 500.

Cena ponovnega obiska: BREZPLAČNO / trajanje 1h.

 

 

Vse zgoraj navedene cene že vključujejo DDV.    
 


Otroci do 18-tega leta oziroma starši (skrbniki) imajo vedno (od 2014 brezplačno storitev informiranja, izobraževanja in predstavitev PROTOKOLOV.  

 

Priporočamo, da si preberete mnenja in izkušnje obolelih, ki so bili pri nas. Nahajajo se v levem meniju v rubriki
"TUKAJ LAHKO PREBERETE IZKUŠNJE OBOLELIH, KI SO BILI PRI NAS"

 

IMUNSKI GcMAF japonski protokol - MODULACIJA MAKROFAOV (po dr. Akira Yamamoto) PRI ONKOLOŠKIH BOLNIK PODALJŠA ŽIVLJENJE med 5 in 17 let, japonska STATISTIKA OZDRAVITVE po petih letih pa je med 46% in 100% (odvisno od stadija in vrste raka, ter stanja pacienta).  

Vir:   https://journals.aai.org/jimmunol/article/173/5/3446/36479/A-Critical-Regulatory-Role-of-Leucin-Zipper