Tukaj se lahko naročite na vaš individualni termin pri nas

Tukaj se lahko naročite na vaš individualni termin pri nas


Vaš individualni (brezplačni) termin je potrebno rezervirati po telefonu 051 702 500

 

Na vašem individualnem terminu Vam razložimo način in program našega dela in pomoči obolelim. Pogovorimo se (po želji tudi z družinskimi člani) in skupaj predelamo dosedanje dogodke in trenutno stanje.

 

DOVOLJENA TESTIRANJA, KI JIH NA VAŠO ŽELJO LAHKO OPRAVIMO:

  • Z DIGITALNO BIOREZONACO - 9D ANALIZERJEM pogledamo energetsko prehodnost po meridijanih, rezoniranje organov, ter signalne poškode med organi in deli možganov, ki so zadolženi za vsak organ.  
  • Vas informiramo in vam obrazložimo kakšni PROTOKOLI obstajajo v vrhunskih zasebnih centrih in zasebnih onkoloških klinikah po svetu, ter vas naućimo kako se lahko izvajajo doma.
  • Oborožimo vas z informacijami, znanjem in izkušnjami, ki jih ima vrhunsko osebje zasebnih centrov in zasebnih klinik za zdravljenje raka po svetu (z katerimi aktivno sodelujemo). To Vam bo pomagalo, da se boste lažje odločali v bodočnosti in si pomagali na poti borbe z rakom.

 

Vse metode testiranj so neinvazivne in ne potrebujejo vdora v telo !

 Individualni termin z testiranjem traja približno 2 ure

 

 

VSAK NASLEDNJI (1h obisk - termin) in POMOČ PRI IZVAJANJU PROTOKOLOV:

V nadaljnih mesecih Vam stojimo na razpolago kot pomoč pri izvajanju protokolov. Vse kar vas zanima, vsa vprašanja ali če želite pomoč, nam lahko napišete na e-mail naslov: center.dozd3@gmail.com ali nas pokličete na telefon 051 702 500.

Cena ponovnega obiska: BREZPLAČNO / trajanje 1h.

 

 

Vse zgoraj navedene cene že vključujejo DDV.    
 


Otroci do 18-tega leta oziroma starši (skrbniki) imajo vedno (od 2014 brezplačno storitev informiranja, izobraževanja in predstavitev PROTOKOLOV.  

 

Priporočamo, da si preberete mnenja in izkušnje obolelih, ki so bili pri nas. Nahajajo se v levem meniju v rubriki
"TUKAJ LAHKO PREBERETE IZKUŠNJE OBOLELIH, KI SO BILI PRI NAS"

 

IMUNSKI GcMAF japonski protokol - MODULACIJA MAKROFAOV (po dr. Akira Yamamoto) PRI ONKOLOŠKIH BOLNIK PODALJŠA ŽIVLJENJE med 5 in 17 let, japonska STATISTIKA OZDRAVITVE po petih letih pa je med 46% in 100% (odvisno od stadija in vrste raka, ter stanja pacienta).  

Vir:   https://journals.aai.org/jimmunol/article/173/5/3446/36479/A-Critical-Regulatory-Role-of-Leucin-Zipper


Zaščitna klauzala:

"Obveščamo vse člane, kakor tudi vse obiskovalce naše spletne strani, da v centru DOZ (Društva Objemi Zdravja) ne izvajamo prodajo zdravil, preparatov, prehranskih dodatkov, aparatur ali česarkoli. Prav tako ne reklamiramo niti promoviramo ničesar. Kakor tudi ne garatiramo za nič od zgoraj navedenega, kar kupite sami, ne glede ali ste informacijo dobili na vašo željo pri nas. Kljub temu, da vam želimo pomagati in vam vedno posredujemo željenje informacije z najoljšim namenom, za katere smatramo in verjamemo, da so najboljše, ne moremo dajati garancije, za nekaj kar ne proizvajamo niti prodajamo. Prosimo vas za razumevanje."

Hvala