OBOLENJE RAK

Spoštovani,

 

Pri raku je zelo pomembno, da se držite nekaj zlatih pravil, ki jih bomo našteli spodaj:

 

- da poslušate svojega zdravnika

- da se prehranjujete čim bolj zdravo, ekološko, makrobiotika (kuhana, ne cvrta hrana), surova hrana, sadje le do 12h, popoldan ogljikove hidrate, beljakovine in maščobe, zvečer beljakovine in maščobe, veliko zelenjave, veliko ribe (sardelice, girice, skuša), ekološka jajca, veliko zdravih maščob (svinjska mast, hladno stiskana ekološka olja, bučno olje, laneno olje, olivno olje, olje črne kumine, konopljino jedilno olje, orehovo olje,...), izogibajte se mlečnim izdelkom razen kefirju, meso če že morate potem en krat tedensko ekološko meso piščanca, zajca in purana. Veliko ekoloških sveže stisnjenih sokov (rdeča pesa, aronija, limona, jabolko, korenček). Veliko veliko tekočine (razen v primerih če se vam voda nabira v pljučih, trebušni votlini ali pri oteklinah na možganih). Jesti ekološki med. Pomembno je da ne hujšate, ker za borbo proti raku je potrebno imeti telesno oz celično moč, dobro hidracijo in kisik v celicah. Izogibajte se hrani, ki vsebuje veliko oksidantov. Jejte hrano z veliko antioksidanti, vendar v času (če imate kemoterapijo) se izogibajte antioksidantom.

- pri nas vam na vašo željo lahko predstavimo 5 najboljših alternativnih naravnih protokolov proti raku, ki jih uporabljajo najboljše zasebne klinike za zdravljenje raka po svetu. To so Imunski GcMAF protokol, Trokomponentni sibirski medicinski petrolej,  Imunofan 5+ , Ozon protokol in Antiparazitni protokol. vseh 5 protokolov se ne sovpada z terapijami uradne medicine, kar je potrdilo več kot 40 medicinskih raziskav (raziskave so objavljene na naši spletni strani in jih je preverila novinarka za zdravstvo ga. Milka Krapež). Dobili smo tudi na pismeno mnenje vrhunskega onkologa prof. Vladimirja Kovčina, da je GcMAF koristen protokol ter, da se ne sovpada z uradno terapijo (dr. Kovčin je bil 19 let direktor onkološkega inštituta v Beogradu in predava po svetu). Dajejo najboljše možne rezultate od vseh naravnih oz. alternativnih terapij in protokolov. Pri njih so rezultati ponovljivi in merljivi. Zato smo se pri nas osredotočili na te 3 protokole in imamo največ izkušenj in pozitivnih rezulatov z njimi. 

- pomembno je da v času izvajanja kemo terapije, biološke terapije ali imunske onkološke terapije ne uživate močnih antioksidantov, zato, ker antioksidanti lahko izničijo te terapije, kar bi bilo nesmiselno, če ste se že za njih odločili. Močni antioksidanti so: Reabilar-taxifolin, ruska goba čaga, večje doze liposomskega C vitamina, granatno jabolko in večje količine citrusnega sadja,... Po končanju z zgoraj omenjenimi onkološkimi terapijami, lahko uživate antioksidante, zato, da si popravite eritrocite in izboljšate prenos kisika do celic.

- da izvajate detoxikacijo - razstrupljanje telesa (celic) od več kot 2000 različnih strupenih snovi, ki jih uživate z hrano, vodo in dihanjem, predvsem pa mislimo na težke kovine. Med onkološkimi terapijami ne smete uživati razstrupljevalca Zeolita, ker bi on sicer razstrupil vaše telo, bi pa vezal in odnesel ven iz telesa tudi zdravila uradne medicine. Lahko ga pa uživate 3 tedne po končanju uživanja zdravil uradne onkološke terapije. To velja tudi za liposomski glutationom, Hipertermijo in Wet-cuping oz. Hidžamo ( o njih si lahko več preberete v njihovih rubrikah v glavnem meniju), ki pa se seveda lahko izvajata le pred kemoterapijo in po končani kemo terapiji in ostalih onkoloških terapijah.

- potrebno je, da spremenite svoje življenje, ki Vas je pripeljalo do obolenja. Spremeniti v smislu, da se rešite stresa, da ne držite v sebi to kar vas muči, temveč, da to poveste na glas, da se umaknete iz okolja in od ljudi, ki vas izčrpavajo kot energetske pijavke, da se posvetite sebi v smislu, da začnete z izvajanjem avtogenega treninga, osnov meditacije, izvajate pravilno dihanje, izvajate vaje sproščanje zvečer pred spanje, si poiščete ponovni smisel življenja oz. nekaj kar vas veseli, osrečuje in vas bo vleklo naprej, da počistite z morebitno žalostjo, ravnodušnostjo, jezo, zamerami, ki tičijo v vas samih, jih sprostite in zaživite sproščeno oz. neobremenjeno. Včasih vam bo potrebna pomoč terapevta ali celo hipnoze, da sprostite vse miselne, čustvene in energetske blokade v Vas. Tudi tu Vam lahko priskočimo na pomoč. Ter da povrnete v Vašo Dušo in Srce SREČO in VESELJE DO ŽIVLJENJA !

- da poskrbite za kvaliteten spanec, ker se le v kvalitetnem globokem spancu (parasimpatikus mode) v telesu lahko odvijajo zelo pomembne funkcije čiščenja telesa, dviganja imunskega telesa in stotine drugih funkcij.

- da poskrbite za redno odvajanje blata, ker je to del čiščenja telesa. V primeru težav se obrnite na svojega zdravnika, lahko pa poskusite z gibanjem, vajami, več tekočine, klistirji, klizme, na zdravnikov recept sirup Portalak po navodilih zdravnika,...Tenko in debelo črevo mora biti prehodno in zdravo, da bi lahko opravljalo svojo funkcijo vsrkavanja hranilnih snovi in vode.

 

Vir zgornjega besedila in tematike je iz spletne strani:

https://www.cancertutor.com/

 

 

 

Zapomnite si pravilo: ko gredo stres, žalost, ravnodušje, izguba smisla za življenje GOR - gre Vaš Imunski sistem DOL, in obratno.

 

Mi Vam na vašo željo na tej poti lahko pomagamo, vas spremljamo in pomagamo. 

Če smatrate, da potrebujete pomoč nas pokličite in pomagali Vam bomo po svojih najboljših močeh.