M.L. rak dojke z mnogimi metastazami

M.L. rak dojke z mnogimi metastazami | Sep 03. 2023

Z Draškotom sem posnela tudi video - intervju, ki je bil dolgo obešen na tej spletni strani. Nato sem prosila Draškota, da ga umakne, pusti pa le moja priporočila in napisane izkušnje. Iz razloga, ker so me na O.I. gledali postrani in sem se bala da me bodo odpikali. Naj povem za tiste, ke ne vedo in niso videli videa. Rak dojke je bil velikosti rokometne žoge z več kot 50timi manjšami metastazami po celem telesu. Preživetje kratko. V strahu sem privolila na kemoterapijo. Predno sem jo zaćela dobivati sem šla na Imunski protokol in medicinski prečiščen sibirski petrolej. Do pričetka kemoterapije je bil na posnetku primarni tumor na dojki viden le cca 2,5 cm, od 52 metastaz pa jih je ostalo mislim le 4. Nato sem dala čez še k.t. Javljam, da sem odlično, počutim se zdrava kot še nikoli in polna energije.

Draško hvala ti do neba