Mira Ivančič

Mira Ivančič

Mira Ivančič | Dec 22. 2017

Z Draškotom in CanSave sem se prvič srečala v mssecu maju 2017 na pobudo hčerke in njenega moža, ki sta iskala alternativno oziroma dopolnitev tradicionalnega zdravljenja. Moja diagnoza- glioblastom, ki so mi ga odkrili v mesecu aprilu 2017. Nisem imela nobenih težav. Le moj angel varuh- hčerka me je tako pozorno opazovala, da je ugotovila malo povešeno zgornjo ustnico. Sama v ogledalu tega nisem opazila. CT je takoj pokazal tumor. Sledila je operacija v mesecu maju in čez poletje- letošnje je bilo zelo vroče sem odšla še na obsevanja, 30 jih je bilo. Že pred odhodom v CanSave sem bila trdno odločena, da na kemoterapijo ne bom pristala. Preveč sem imela v spominu najboljšo prijateljico, ki je pred 10 leti umrla zaradi iste diagnoze. Spremljala sem njeno zdravljenje, kolikor je bilo mogoce. Hudo je bilo. Še posebno po kemoterapiji. Ob vsakem obisku zdravnika-tedensko na O.I. so mi predlagali in svetovali še kemoterapijo. Nisem pristala. Že ob prvem srecanju pri Draskotu me je preveval občutek, da mu lahko popolmoma zaupam. Da ve, o čem govori. Držala sem se njegovega protokola, ki ga je izdelal zame. Včasih je bilo kar naporno, a občutek, da mi bo to pomagalo, je prevladal.Počutje se je počasi izboljševalo strah pred kontrolnim MR pa je bil še prisoten. Draško je name deloval zelo pomirjujoče, vedno je imel odgovore na vprašanja, dosegljiv je bil vedno. Če ne tisti moment je poklical vedno nazaj. O vsem sem se lahko pogovoril z njim. Tudi ob vikendih in tudi pozno zvečer. 
Draško, zelo,zelo sem ti hvaležna za vse:

  • protokol
  • dosegljivost

In vso podporo v času zdravljenja, ki je obrodilo sadove.
Prvo MR po operaciji in obsevanjih in po njegovem protokolu sem opravila v mesecu novembru 2017. Da dobiš izvid traja predolgo. A sem bila toliko bolj vesela, kaj vesela SREČNA, ko mi je moja zdravnica povedala, da je z izvidom zelo zadovoljna. A da mi vseeno še vedno priporoča- kemoterapijo. Le zakaj, če je izvid zelo dober. Ko sem jo vprašala, za koliko bi mi podaljšala življenje- 3 mesece. Ne,hvala, sem ji odgovorila, rajši živim krajši čas brez infekcij. Prepričana sem, da bi me kemoterapija ubila. Že tako imam premalo kilogramov. Poskušam jih povečati, a ne gre, s kemoterapijo bi bilo še veliko hujše.
Draško še enkrat, prisrčna hvala tebi in tvoji ekipi. Želim vam veliko uspeha , tudi pri novem projektu-bolnišnici v Beogradu. Želela bi si, da bi bilo kaj takšnega mogoče tudi v Sloveniji. Sodelovanje uradne in dopolnilne alterativne medicine. SREČNO v letu 2018.
Hvaležna Mira Ivančič z družino.

Zaščitna klauzala:

"Obveščamo vse člane, kakor tudi vse obiskovalce naše spletne strani, da v centru DOZ (Društva Objemi Zdravja) ne izvajamo prodajo zdravil, preparatov, prehranskih dodatkov, aparatur ali česarkoli. Prav tako ne reklamiramo niti promoviramo ničesar. Kakor tudi ne garatiramo za nič od zgoraj navedenega, kar kupite sami, ne glede ali ste informacijo dobili na vašo željo pri nas. Kljub temu, da vam želimo pomagati in vam vedno posredujemo željenje informacije z najoljšim namenom, za katere smatramo in verjamemo, da so najboljše, ne moremo dajati garancije, za nekaj kar ne proizvajamo niti prodajamo. Prosimo vas za razumevanje."

Hvala